Hotell & spa

Sängar, kuddar och täcken, handdukar, morgonrockar, hygienartiklar, bäddmadrasser, färg, möbler, belysning och inredning, m.m. – vi hjälper hotell och spa verksamheter skapa trivsamma miljöer.

Hotell

Vi vet vad som krävs för att skapa en minnesvärd miljö för era hotellgäster. En förutsättning är att genom färg, form och en god natts sömn skapa en känslomässig koppling till ert varumärke. Därför levererar vi möbler, sängar, madrasser, belysning, kuddar och täcken, textilier som är anpassade efter ert varumärke och känslan ni vill förmedla vidare till era gäster. Vi kan även hjälpa till med skräddarsydda förvaringsmöjligheter, profilerade produkter såsom pennor, paraplyer och framplockning av hygienartiklar. Vi är flexibla att leverera ett helhetsprojekt till er utifrån era önskemål.

Vi hjälper alla typer av hotell, hotellanläggningar, hotellkedjor, boutiquehotell och privatägda hotell med inredningslösningar. Allt från den enstaka gardinen eller leverans av kuddar och täcke – till helhetskonceptet med skräddarsydda möbellösningar, konsultation vid renoveringar och ombyggnadsprojekt eller nybyggnation. Utifrån era visioner och önskemål hjälper vi er med moodboard, material och färgval, möbler och inredning. Från inköp och leveranshantering till montering.

Önskar ni skräddarsydda textilier hjälper vi gärna till. Vår inhouse skräddare kan hjälpa till med måttning och sömnad av allt från sängkappor, tvättvagnsöverdrag, kuddfodral i era varumärkesfärger, omklädnad av möbler etc.

Läs mer om sömnad här.

Vi arbetar nära våra produkter och leverantörer, och kan därför med säkerhet rekommendera och leverera produkter som är anpassade för er.

Spa

Erbjud dina gäster en fluffig morgonrock att vira in sig i efter badet, tofflor att strosa runt i och handdukar av högsta kvalité. Allt med er logga på.

Vi hjälper er med bland annat loungemöbler, solsängar och utemöbler till era poolområden. Vi har även möjligheter att ta fram textilier anpassat för våta miljöer. Exempelvis, madrassöverdrag till solsängar, bänkar osv.

Vi hjälper spaverksamheter att ta fram kvalitétsprodukter anpassat efter era önskemål och förutsättningar.